Hei!

Prud betyr stolt, og jeg er opptatt av at det skal gjelde fra første møte, til ferdig produkt.

Som fotograf har jeg valgt den lange vei inn i yrket. Via en bachelorgrad i pedagogikk, uendelig mange timer egenstudie og en rekke workshops. Etter mange års erfaring som fotograf & med eksamen i fotograffaget, bygde jeg eget studio i Olderdalen på Ranheim høsten 2015.

Er glad i mennesker, elsker ansikt og ikke minst digger jeg når du som kunde får akkurat det bildet du ønsker deg!:) 

Jeg sitter i styret i Trøndelag Fotograflaug & i styret til Norges Fotografforbund- spør meg gjerne om det er noe du lurer på.

Velkommen til Studio Prud! 

// Camilla

 

 

PrudSkjerm-.jpg

 

Om fotografering & produkter:

Aller helst vil jeg tilby fotografering , visningstime & ferdige kvalitetsprodukter- for å sørge for at både du & jeg er stolte av det som henges på veggen til slutt. Det skal tross alt henge der i mange år- og vises fram til mange. Som medlem i Norges fotografforbund, forplikter man seg til å levere profesjonelle tjenester & produkter, samt drive bedrift etter gjeldene lover og regler. Som kunde skal du være trygg på at du blir tatt godt vare på.

Jeg opplever at noen kunder spør etter digitale bilder. Hos Studio Prud får du alltid en digital kopi av alle bilder som blir bestilt. Denne fås med uten ekstra kostnad, og kan brukes på sosiale media, eller bare lagres på data & mobil:)

Jeg er ofte ute på fotografering, det er derfor ingen faste åpningstider i studio. Hver mandag fra 09.00-16.00 er jeg som regel i studio. Stikk gjerne innom, men for å være sikker på å komme til åpen dør- anbefaler jeg å avtale tid på telefon 93252610 eller mail: studio@prud.no

 

V E L K O M M E N !:)

 
Foto: Jannicke Tørstad

Foto: Jannicke Tørstad

 
 

:Premierte fotografier

 

:Trøndelag Fotograflaug  //  Laugskonkurransen:

2016  Sølv, for fotografiet "Brytningstid."

           Hederlig omtale, for fotografiet "Ser du meg?"

 

:Norges Fotografforbund  //  Landskonkurransen (NM):

2017  Hederlig omtale for fotografiet "Svaret er det samme"

           Antatt fotografiet " Brytningstid"

           Antatt fotografiet "Elsk meg mest når jeg fortjener det som minst"

           Antatt fotografiet "Og der kom du..."

 

2016  Hederlig omtale for bildet "Forty is the new black."

2015  Hederlig omtale for bildet "Silyja"

 

 

Kart:

Rett ovenfor Ranheim fabrikker, finner du Olderdalen. Fra rundkjøringen, er det rett opp- siste vegen inn til høyre (den tredje innkjøringen), og ved det siste huset på venstre hånd finner du Studio Prud, Trondheims triveligste fotostudio!:) Amtmannssvingen 1, 7056 RANHEIM.