Prud bryllup

En bryllupsfotografering hos Studio Prud starter alltid med et planleggingsmøte i god tid før den store dagen. Vi avklarer forventninger og tar en mini kjærestefotografering for å bli litt kjent. Her velger dere hvilken pakke dere ønsker.

Prudno-.jpg

 

Inkludert i alle pakker:

- Planleggingsmøte

- Mini kjærestefotografering

 - Inntil 60 km kjøring t/r fra Trondheim

- Fotografering & etterarbeid

- Visningstime

- Design av takkekort  

- Slideshow med musikk

- Bryllupsbilde i avisa

- 25% avslag på produkter

 

Prudno-11079.jpg

 

: Portrettpakke  

Som regel møtes vi etter vielsen for å fotografere portrettbilder av dere. Noen velger også å gjøre dette før vielsen, alt etter hva som passer best for dagen. 2 timer fotografering, og bildene i slideshow.

5500,- // 14900,-* 

 

: Vielse & portrett

Fotografering under vielsen, gratulasjoner & øyeblikk etterpå, samt bryllupsportretter. 3 timer fotografering, og bildene i slideshow.

6900,- // 16900,-*

 

: Heldag 

Det er opp til brudeparet når dere ønsker fotografering, så lenge de 8 timene er sammenhengende. Anbefaler at fotografen er med fra frisør til de første talene. Detaljer, gode øyeblikk og portrettbilder. 

14900,- // 24900,-*

 

Digitale bilder:

Prisen merket med * inkluderer alle bildene digitalt.  Høyoppløselige, printklare bilder til privat bruk.

Til privat bruk, menes at du kan skrive ut bildene så mange ganger du vil, bestille hvor du vil. Velger du å kjøpe en digital pakke, og samtidig kjøpe fagprodukter hos oss, får du -40% på ordinær print og -30% på andre produkter.

 

Prudno-8653.jpg

 

 

 

Ja, vi skal gifte oss!

 

Navn *
Navn
 
 
Prudno-11059.jpg