Ungdom

Det finnes mange anledninger for å fotografere ungdommen i huset, en av dem mest vanlige er i forbindelse med konfirmasjonen. 

 

Tidsbruk:

Vi setter av 1 time til denne fotograferingen.

 

Sted:

Noen velger fotografering i studio, andre vil ut i naturen, midt i byen eller andre spennende steder. Her er det kun fantasien (og kanskje avstanden;)) som setter begrensningene. Her i Trøndelag hender det seg at vi må gi etter for været, men det skal ganske mye vær til- for at vi ikke kan være ute. Studiobilder gir ofte litt mer klassiske og rene portretter. Ute har bakgrunnen man velger mye å si. Tenk gjerne utenfor boksen- få helt unike bilder!:)

 

Klær // rekvisita:

Ønsker man å ha med flere klesskift, er det lurt å ha på finstasen når en kommer, for så å skifte underveis. Her er det ingen begrensninger på antall antrekk, men erfaringsmessig er det passe med 2-3 settinger. Mange ungdommer ønsker å vise fram interesser og hobbyer på bildene. Ta gjerne med noe som er typisk for ungdommen. Andre rekvisita som gjør seg er hatt, caps, solbriller, blomster, blomsterkrans og lignende. 

 

Bestilling:

Mai og juni er veldig populære måneder for konfirmasjonsbilder. Det er kun plass til to ungdommer per ettermiddag, så det kan lønne seg å bestille tidlig:)

 

Trykk her for å se flere ungdomsbilder tatt hos Studio Prud.