En ny sjef i familien

Dere kommer hjem fra sykehuset, med en ny sjef i familien. En liten jente eller gutt som plutselig snur opp ned på tilværelsen. Mange nye rutiner skal innarbeides, en ny familie skal bli kjent. Da er det kanskje ikke en tur til fotografen som står øverst på lista....  For det er jo sånn at dere må komme så tidlig som mulig etter fødselen, helst før babyen er 10 dager, senest innen 2 uker. Da er det lettest å få til denne dype søvnen som gjør det mulig å legge babyen i forskjellige poseringer uten at de våkner for lett.

Selv om det kan være litt tiltak å ta turen så tidlig, er det virkelig verdt det i ettertid. Når dere kan henge opp bilder av den lille på veggen og gi bort gaver til stolte besteforeldre, tanter og onkler. Denne tiden er så utrolig dyrebar og varer i en veldig kort stund.

 

Tidsbruk:

Vi setter av inntil 4 timer til denne fotograferingen.

 

Tips:

1: BESTILL TIME MENS DU ER GRAVID!

Bestill time så tidlig som mulig. Jeg setter av tid rundt termindato, så blir vi enige om endelig tidspunkt rett etter fødsel. 

2: Mat til Mor og Far.

I studio er det en sofa om mor og/eller far har behov for en liten dupp. Vi spanderer varm og kald drikke, og anbefaler å ta med en liten matpakke. Hos oss setter vi alltid av 4 timer til en nyfødtfotografering, slik at det skal være god tid til mat, stell og kos. 

3: Ta det rolig

Om det er vanskelig å komme seg avgårde til rett tid, er det bedre å komme litt senere enn å være stresset. Rolige foreldre, øker sjansen for en rolig baby:) Bare send meg en melding på 93252610.

4: Rekvisita

Ta gjerne med en søt lue, en kosebamse eller et pledd om ønskelig. Vi har alt det er behov for, bleietruser, blomster, pledd og små møbler. Har dere ønsker om spesielle farger er det fint å få beskjed om dette før dere kommer.

5:Klær

Det er godt og varmt i studio denne dagen, så det er lurt å ha på lette klær.

6: Sikkerhet

Den nyfødtes sikkerhet er første prioritet. Jeg velger poseringer som er trygge og naturlige for barnet. 

7: Hele familien

Det er supert om mamman og/ eller pappan vil være med på noen bilder. Om storesøsken skal bli med på noen bilder, anbefaler jeg at dette skjer i begynnelsen av fotograferingen, slik at de kan dra på barnehage/skole etterpå. Erfaringsmessig ser vi at 4 timer i studio er veldig lenge og gjerne litt kjedelig for storesøsken, uansett alder:)

Velkommen!:)

 

 

 

Trykk her for å se flere nyfødtbilder tatt hos Studio Prud.